Menu Close

Welkom

De Cash Forex Group is opgericht door mensen die altijd al meer uit het leven wilden halen.
De groep bestaat uit een internationaal team van deskundigen op het gebied van project management, netwerk marketing en financiële markten. Ondersteund door een hoog opgeleid onderwijsteam deelt CFX de passie om leden te helpen hun eigen financiële onafhankelijkheid en succes te realiseren.

Deze website heeft als doel om Nederlandse deelnemers in hun eigen taal te bedienen. Daarnaast ondersteunen wij de promotie richting geïnteresseerden. Zo zorgen we voor een eenduidige benadering en communicatie. Op deze site wordt door meerdere teams samengewerkt. De beheerders zijn allen enthousiaste deelnemers aan het programma van CFX, maar staan los van het bedrijf zelf.

Daar waar Nederlandse teksten afwijken van de door het bedrijf opgestelde Engelse teksten, prevaleren de Engelse bedrijfsteksten. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor kennisname van de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden (terms) tref je onderaan op de eerste pagina van de website van de persoon die je op CFX heeft gewezen, en bij het aangaan van een contract met CFX.