Menu Close

Nieuws

Er zijn 3 betaalopties om een contract bij CFX aan te schaffen
of op te hogen

Eerste contract alleen:
Via een cryptocurrency wallet (betaal niet rechtstreeks via een exchanger) in Bitcoins.

LET OP: CashFX heeft geen app, daarnaast zijn er meerdere scammers actief die een website beheren die vrijwel identiek is aan die van CFX.
Schrijf je alleen in met de link van degene die jou op dit concept heeft gewezen, doe dit samen want hij/zij kan checken of alles klopt. Maak ook absoluut geen geld naar anderen over die jou beloven in te schrijven, meestal scammers. Mocht je de persoon niet kennen en vragen hebben stuur ons dan een mail dan checken wij of je safe kunt inschrijven.

Bij ophogen contracten of terug kopen huidige reeds bestaande contract:
1. Via cryptpcurrency wallet in Bitcoins
2. Rechtstreeks vanuit jouw account ballance
3. Gesplitste betaling gedeeltelijk via jouw account ballance, tekort aanvullen via jouw wallet.

Opening Hoofdkantoor

Het volledig nieuw ingerichte kantoor van CFX is inmiddels geopend. Het kantoor is aangekocht, volledig eigendom en compleet verbouwd. CFX beschikt nu over een 1000 m2 grote handelsvloer en een trainingscentrum waar 150 deelnemers tegelijk trainingen kunnen volgen. Deelnemers aan het CFX-programma zijn vanaf januari 2022 welkom in het kantoor en mogen ook gasten uitnodigen voor een rondleiding. CFX gaat voor de lange termijn.

 

 

Altijd opletten!

Zodra een bedrijf als CashFX een bepaalde mate van success behaalt, is het een prooi voor scammers en andere lieden die hiervan misbruik willen maken. Het is noodzakelijk om onze huidige en toekomstige leden zo goed mogelijk te beschermen. Dit om de langetermijnvisie van CashFX – het wereldwijd helpen van gezinnen – te verzekeren.

CashFX is erop gewezen dat er scam/phishing sites en apps zijn die het design van CFX misbruiken en de succesverhalen van onze leden publiceren. Ze proberen op deze manier potentiële geïnteresseerden te misleiden en ze in te schrijven bij nepprogramma’s met als doel hun BTC te bemachtigen. Er wordt hard gewerkt om deze sites en personen te rapporteren en juridisch aan te pakken. Zorg dat je mensen die jij zelf benadert niet het slachtoffer worden van deze criminelen.

Scam Alert!

Mensen let vooral goed op als je een contract wilt afsluiten bij CFX. Doe dit altijd samen met degene die je op CFX heeft gewezen. Als je niemand kent die CFX doet stuur ons dan een mail dan koppelen wij je aan een deelnemer die jou verder kan helpen.

Aandachtspunten, sites en apps waar je voor moet oppassen

1. CashFX heeft geen app in de App Store of Google Play Store, dus download deze niet.
2. https://oakminers.com
3. https://cashfxgroupz.com
4. https://cashfxgroupz.com/team/count-down.php

Wees alert op deze sites en ga er niet mee in zee want dan ben je jouw inleg kwijt

Mocht je vergelijkbare sites tegenkomen dan horen wij dat graag.