Menu Close

Nieuwe Facebook Pagina

Momenteel zijn Bianca en ik een bestaande Facebook groep opnieuw aan het inrichten.
Wij willen hier zeer zorgvuldig mee omgaan en proberen uit te sluiten dat we een zelfde probleem creëren als in de Nederlandstalige Facebook groep.

Door slechts enkele leden per team toe te laten zorgen we ervoor dat deze mensen meer feeling krijgen met hun team en dat de teamleden ook weten wie hun upline leider is. Zo voorkomen we ook dat mensen in andere groepen gaan ronselen voor andere concepten en daar waar een groep negatief wordt steekt deze de andere groepen niet aan.

De leiders uit deze groepen zetten zelf een communicatiekanaal op om informatie door te geven. De benodigde informatie om hun groep te vullen ontvangen zij via Bianca en mij.

Voor deelnemers aan CFX, die niet in de nieuwe Facebook groep zitten, zal deze website worden gebruikt om informatie te delen. De oude Facebook groep CFX Nederlandstalig is gekaapt, wij hebben de enig overgebleven beheerder verzocht om de pagina te sluiten helaas geeft hij daar geen gehoor aan.
Wij gaan hier door met een positieve mindset en blijven iedere serieuze deelnemer ondersteunen om hun persoonlijke doelen te realiseren.

 

⇐Ga Terug